Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست خبری سومین رویداد رویازی (پیچ بزرگ‌ تهران) با حضور امیررضا مافی رئیس مرکز انیمیشن حوزه هنری، احسان کاوه رئیس شورای سیاستگذاری در رویداد رویازی و همسر زنده‌یاد محمد ابوالحسنی تهیه‌کننده انیمیشن رویازی، امروز (دوشنبه ۸ شهریور) در حوزه هنری برگزار شد. 

در ابتدای این نشست مافی اظهار کرد: دومین دوره گذشته رویداد «رویازی» به همت احسان کاوه که هم‌ اکنون رئیس شورای سیاستگذاری گذاری سومین رویداد است، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد سال گذشته به دلیل همه گیری کرونا متوقف شد، اما در حالی که همچنان شیوع کرونا به پایان نرسیده، اندیشیدیم که نمی‌شود این رویداد را متوقف کرد.

وی افزود:  اینکه چرا اساسا رویداد پیچینگ برگزار شد، محصول مطالعات و سیر آفاقی است که آقای کاوه و تیمشان از تجربیات جهانی آموختند و این ادبیات را ترجمه کردند و در این راه آوردند. بعدتر نیز با مشارکت صاحب نظران و گفتگو با اندیشه ورزان حوزه انیمیشن به این نتیجه رسیدند که یک‌ رویداد پیچینگ را در جهت شفافیت و عدالت در حوزه انیمیشن برگزار‌ کنند.

مافی با بیان اینکه رویداد پیچینگ پیش از این برگزار نشده بود یا آنچه برگزار شده بود کامل نبود‌، خاطرنشان کرد: دو دوره رویداد رویازی تاکنون برگزار شده و نقاط ضعف و قوتی داشته که آنها را احصا کردیم، اما مهمترین هدفمان در رویداد «رویازی» این است که عدالت را سراسر کشور توزیع کنیم. 

مافی تاکید کرد: بنده معتقدم اگر در حوزه سینمای رئال یا سریال سازی، تهران کانون است اما در حوزه انیمیشن این اتفاق در تهران رخ نمی دهد بلکه در همه ایران قطب های مختلف انیمیشن امکان پدید آمدن دارند. در یکی از روستاهای اراک، در زاهدان، بوشهر و مشهد  استودیوی انیمیشن وجود دارد و برای ما که در پی برگزاری رویازی هستیم، بسیار مهم است رویاهای  تمام سرزمین ایران را بارور کنیم. مهمترین هدف رویازی توزیع عدالت و سرمایه و شفافیت است.

رئیس مرکز انیمیشن حوزه هنری ادامه داد: این جلسه مزین است به یاد و خاطره مرحوم ابوالحسنی، یکی از برجسته ترین و مهمترین شخصیت های انیمیشن در ایران؛ کسی که اقتصاد انیمیشن و محتوا را به خوبی فهمید و می دانست که چگونه باید از حوزه انیمیشن در جهت فرهنگسازی کار کرد.

مافی با اشاره به اینکه مرحوم ابوالحسنی تاثیرات شگرفی در حوزه انیمیشن داشته است، بیان کرد: از کسانی که در حوزه آکادمیک پژوهش می‌کنند، خواهش می‌کنم که به شخصیت‌هایی مثل ابوالحسنی بپردازند. فقدان او داغ بزرگی است اما باید به مشیت الهی تن بدهیم.

در ادامه، حسین شیخ الاسلامی از همکاران و دوستان مرحوم ابوالحسنی بود. سپس مستندی به یاد مرحوم محمد ابوالحسنی پخش شد.

در بخش دیگری از این نشست، پرتره چهره مرحوم محمد ابوالحسنی با حضور خانواده او رونمایی شد. مهدی فرخی خالق این اثر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کنگره علمی وانا با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در حوزه درمان ناباروری، پزشکی تولید مثل، علوم سلولی، سلول‌های بنیادی و بیوتکنولوژی در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه وانا شکل گرفته است. تمرکز این رویداد علمی بیشتر بر گسترش تحقیقات و مطالعات در زمینه تولید مثل و کارآزمایی‌های بالینی و افزایش ارتباطات منطقه‌ای به ویژه با کشورهای همسایه، کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا است.

احمد وثوق‌ دبیر علمی این کنگره در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفت: امسال سومین کنگره سالیانه تولید مثل و درمان ناباروری به مدت دو روز در تاریخ ۲۷ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در شهر ارومیه برگزار می شود.

وی افزود: در این کنفرانس برگزاری کارگاه های علمی و حضور و سخنرانی دانشمندان مختلف از کشورهای شمال آفریقا، غرب آسیا  و متخصصین کشور را خواهیم داشت. دانشمندان کشورهای عمان، لبنان، سوریه،  عراق، ترکیه و چند کشور خارج از منطقه وانا در این کنفرانس همکاری دارند. بیشتر سخنرانی های علمی به صورت مجازی خواهد بود و در نهایت از بهترین سخنران پس از نظرخواهی ازشرکت کنندگان تقدیر به عمل می آید.

دبیر علمی سومین کنگره بین المللی وانا با اشاره به محورهای علمی این کنگره گفت: پایش فرزندان حاصل از درمان‌های ناباروری، مسائل اخلاقی و حقوقی، نقش تصویربرداری، تأثیر عوامل محیطی و سبک زندگی، ارتقاء پیامدهای کمک باروری، چالش‌ها، مدیریت و گزینه‌ها، حفظ باروری در بیماران سرطانی، نقش جراحی در ارتقاء پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری از محورهای این کنفرانس است.

وی با بیان اینکه کنگره بین المللی وانا به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در دوره های جنب کنگره می توانند به صورت رایگان در کنگره شرکت کنند، تصریح کرد: اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برای آگاهی از محورهای برنامه می‌توانند به وب‌سایت کنگره به نشانی اینترنتی https://wanasociety.com و برای ثبت نام به وب‌سایت معاونت آموزش پژوهشگاه رویان مراجعه کنند.

این کنگره علمی که زمینه ساز پژوهش‌های مشترک علمی است با موضوع پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری (ART Outcome) به عنوان شاخه‌ای از کنگره بین المللی رویان و با رویکرد پرداختن به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیامدهای تکنیک‌های کمک باروری در سطح جهانی و با تمرکز بر کشورهای منطقه  WANA [West Asia and North Africa] برگزار خواهد شد.

گفتنی است «سومین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا)، اردیبهشت ۱۴۰۳» توسط مرکز تحقیقات بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در شهر ارومیه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتخابات البرز نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • سومین کنگره علمی «وانا» در ارومیه برگزار می‌شود
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • جزئیات سومین کنگره علمی «وانا» اعلام شد
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود