Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: «سیمپسونها این راهم پیش بینی کرده بودند»، این جمله ای است که هر زمان یک حادثه در زندگی واقعی به گونه ای مشابه آنچه در انیمیشن سیمپسون ها نمایش داده شده، اتفاق می افتد مردم آن را تکرار می کنند.
نیوزویک در ادامه این مطلب نوشت: اگرچه آن ها در بیشتر مواقع پیش بینی هایی جالب توجه داشته اند مثل پیش بینی ریاست جمهوری ترامپ و شیوع ابولا اما پیش بینی ابتلای دونالد ترامپ به کرونا یکی از این موارد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتشار اخبار مربوط به مثبت شدن آزمایش تشخیص ویروس کرونای رئیس جمهور آمریکا، واکنش ها، تفاسیر، آرزو برای بهبودی وی و حتی خوشحالی از بیمار شدن او را در پی داشته است.
تصویری از ترامپ که به سبک سیمپسونها کشیده شده است در توییتر دست به دست می چرخد، این تصویری است که بسیاری از طرفداران این انیمیشن سریالی با آن آشنا هستند، اما این بار نشان می دهد که او در یک تابوت دراز کشیده است.
پس از تشخیص مثبت ابتلای ترامپ به کرونا بسیاری از مردم در شبکه های اجتماعی به این نکته اشاره کردند که سیسمپسون ها بار دیگر یک اتفاق در آینده را پیش بینی کردند.
اما آیا واقعاً ترامپ در سیمپسونها درگذشت و آیا اپیزودی با مراسم خاکسپاری وی همراه بود؟
جواب منفی است تصویری که در شبکه های اجتماعی در حال چرخش است از هیچ اپیزودی از سیمپسونها گرفته نشده و کاملا ساختگی است.
به گفته وبسایت راستی آزمایی " اسنوپس"، این تصویر اولین بار در فوریه 2017 در یک بخش از انجمن های وبگاه اشتراک گذاری تصاویر 4chan منتشر شد. اما این حقیقت مانع از این نمی شود که افراد زیادی در شبکه های اجتماعی تصویر را به اشتراک بگذارند و معتقد باشند که این یک لحظه واقعی از برنامه تلویزیونی است.
رئیس جمهور و بانوی اول هر دو تأیید کرده اند که آزمایش کرونای آن ها مثبت بوده و اکنون قرنطینه شده اند.
پنجشنبه شب، ترامپ با انتشار توئیتی این خبر را با مردم در میان گذاشت و ملانیا ترامپ نیز بعداً به این خبر پرداخت و با ارسال توییت نوشت: "همانطور که بسیاری از آمریکایی ها امسال این کار را کرده اند ما نیز بعد از مثبت اعلام شدن آزمایش کرونا در خانه قرنطینه می شویم. حال ما خوب است و من همه تعاملات آینده را به تعویق انداخته ام. لطفا مطمئن باشید شما در امان می مانید و همه ما با هم از پس این مسئله بر خواهیم آمد. "
همزمان با بازنشر این تصویر ساختگی از انیمیشن سیمپسون ها، برخی از منتقدین ترامپ در درستی خبر ابتلای او به کرونا تشکیک کرده اند.
بت میدلر، بازیگر سرشناس مخالف ترامپ در توئیتی گفت زمان مثبت شدن آزمایش رئیس جمهور "مناسب" است. زمان بندی بسیار جالب است. این یعنی ترامپ مناظره و تجمع انتخاباتی نخواهد داشت. راحت است."
وی افزود: "بسیار وحشتناک است که همیشه بدترین فکر را بکنید، اما پس از چهار سال دروغ بی امان؟ نمی توان کمکی کرد. دیگر اعتمادی باقی نمانده است."
دان وینسلو(نویسنده) نیز در حساب توییتر خود شک و تردیدهای خود را در مورد تشخیص رئیس جمهور اعلام کرد.
وی در توییت خود نوشت: "من فقط این را می گویم. زمان آزمایش مثبت ترامپ بسیار جالب است و تعدادی از مشکلات فوری را برای او حل می کند."
برچسب ها: سیمپسون ‌ها ، مرگ ترامپ ، ترامپ

منبع: خرداد

کلیدواژه: سیمپسون ها مرگ ترامپ ترامپ رئیس جمهور پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • ابتلای ۸۰۰۰ کهگیلویه و بویراحمدی به بیماری آسم
  • انیمیشن بلیچر ریپورت به مناسبت پیروزی دورتموند مقابل پاری سن ژرمن
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد